Skip to content

2016 Ofis Piyasası Raporunu Yayınladık

2016 Ofis Piyasası Raporu’muzda 2015 yılı ofis piyasası verileri ile 2016 yılı ofis piyasasını değerlendirdik. 2017 yılına ve takip eden yıllara ilişkin trendler ve görüşlerimizi de bu raporda sizlerle paylaşıyoruz. Rapordan bazı bölümler is şöyle; bilindiği üzere 2015 yılında hareketlenen döviz kuru ile, dövize endeksli piyasalardan olan ofis piyasası da bundan oldukça etkilendi. Büyükşehirlerde A sınıfı ofis talebinin artış gösterdiği 2015 yılında, açılan şirket sayısı da bir önceki yıla oranla ciddi artış göstermiştir. İstanbul’daki MİA alanının payı %39’dan %37’ye gerilemiştir. Raporumuzda ayrıca 2017 yılı içinde mevcut ofis stokuna eklenecek ofis projelerini de sizler için inceledik. Devamı raporumuzda.

2016 Ofis Piyasası Raporu hazırlandı ve mevcut müşterilerimizin adreslerine postalandı. Sizler de bu rapordan ücretsiz edinmek isterseniz, aşağıdaki linkten bilgisayarınıza indirebilirsiniz:

Istanbul-Gayrimenkul-Degerleme-Ofis-Piyasasi-Arastirma-Raporu-2016

İstanbul Değerleme’nin yayınlarını ‘Yayınlar/Araştırmalar’ linklerinden takip edebilirsiniz.

Gayrimenkul değerleme uzmanıyım, 2005 yılında İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. yi ortağımla beraber kurduk. SPK ve BDDK lisanslı şirketimde tüm Türkiye'de 150.000'i aşkın gayrimenkul değerleme raporunu iş arkadaşlarımla beraber hazırladık. Türkiye ve Birleşik Krallık'tan değerleme lisansım var. Şimdilerde doktoramı gayrimenkul alanında yapıyorum.

Youtube'da Gayrimenkul Okulu adlı kanalımla bildiklerimi paylaşıyorum:
https://www.youtube.com/gayrimenkulokulu
Gayrimenkul Yazılarımı kişisel bloğumda paylaşıyorum:
https:/www.celalerdogdu.com

0 0 oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Hatice Usun
Hatice Usun
7 yıl önce

2016 ofis piyasası araştırma raporunuzu piyasa bilgisi edinmek için okumak isterdim.Saygılar.

Back To Top
Ara
2
0
Bu yazıya yorum bırakabilirsiniz...x