Skip to content

2016 AVM Piyasası Raporunu Yayınladık

2016 AVM Piyasası Raporu’muzda piyasadaki güncel gelişmelere odaklandık. Büyüme hız kesti mi? Toplam alan kaç milyon m² oldu? Yeni açılan AVM’ler ve yapılmakta olanlar hangileri? İstanbul halen toplam stoğun en büyük pay sahibi ve kiralanabilir alan stoğunun %44’üne sahip. Yeni projeler, standard dışı konseptleri deniyorlar peki bu konseptler neler? 2016 yılındaki ciro beklentisine ulaşılabilecek mi?

2015 yılındaki mağaza alanına düşen hane halkı harcaması 705 TL/m² iken bu rakam 2016 yılında 809 TL/m²’ye yükseldi. Sektör paydaşları için bu miktar memnun edici mi? Alışveriş caddeleri fikri Türkiye’de hayata geçecek mi? Yeni trendler neler?

2016 AVM Piyasası Raporu hazırlandı ve mevcut müşterilerimizin adreslerine postalandı. Sizler de bu rapordan ücretsiz edinmek isterseniz, aşağıdaki linkten bilgisayarınıza indirebilirsiniz:

Istanbul-Gayrimenkul-Degerleme-AVM-Piyasasi-Arastirma-Raporu-2016

İstanbul Değerleme’nin yayınlarını ‘Yayınlar/Araştırmalar’ linklerinden takip edebilirsiniz.

Gayrimenkul değerleme uzmanıyım, 2005 yılında İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. yi ortağımla beraber kurduk. SPK ve BDDK lisanslı şirketimde tüm Türkiye'de 150.000'i aşkın gayrimenkul değerleme raporunu iş arkadaşlarımla beraber hazırladık. Türkiye ve Birleşik Krallık'tan değerleme lisansım var. Şimdilerde doktoramı gayrimenkul alanında yapıyorum.

Youtube'da Gayrimenkul Okulu adlı kanalımla bildiklerimi paylaşıyorum:
https://www.youtube.com/gayrimenkulokulu
Gayrimenkul Yazılarımı kişisel bloğumda paylaşıyorum:
https:/www.celalerdogdu.com

0 0 oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Back To Top
Ara
0
Bu yazıya yorum bırakabilirsiniz...x